Geschiedenis

Ons bedrijf is in 1906 opgericht in Easterein. Een kleine drukkerij die door de jaren heen is uitgegroeid tot een groot bedrijf met twee vestigingen en zestig werknemers. De vierde generatie staat inmiddels aan het roer. Het ondernemerschap zit in ons bloed. En iedere generatie heeft op haar eigen manier een bijdrage geleverd aan het bedrijf. Onze rijke historie is de solide basis onder een moderne koers.

“ Het predicaat Hofleverancier prijkt bij ons aan de muur. In 2006 is ons 100-jarig bestaan bekroond. En daar zijn we ontzettend trots op.

Team

Durk-Jorrit van der Eems
Directeur
0515-429214
Jan Jetze Brouwer
Productieleider Easterein
Easterein - 0515-429210
Johan Hoogeveen
Calculatie
Easterein - 0515-429212
Feite de Haan
Ordermanager
Easterein - 0515-429219
Ilonka Pommer
Ordermanager
Easterein - 0515-429211
Martha Adema
Ordermanager
Easterein - 0515-429211
Jan van der Wijk
Bedrijfsleider Heerenveen
Heerenveen - 0513-655690
Sjoerd Nauta
Ordermanager
Heerenveen - 0513-655693
Henk Bleeker
Ordermanager
Heerenveen - 0513-655691
Anke van Dijk
Ordermanager
Easterein - 0515-429221
Jacqueline Koerhuis
Ordermanager
Easterein - 0515-429216

Kernwaarden

Betrokken
Als organisatie zijn we betrokken bij onze omgeving, onze klanten en onze medewerkers. Het klinkt als een cliché, maar menen dit oprecht. Betrokken mensen maken het verschil. Daar zijn wij van overtuigd. Technisch moet het natuurlijk kloppen, maar het onderscheidende vermogen komt van de werkvloer.

Vuur
Zodra het startschot klinkt, duiken we in het diepe. We bijten ons vast in het doel. Water kan ons vuur niet doven, want wij lopen letterlijk het vuur uit de sloffen om aan uw wensen te voldoen. wij zijn vakidioten, wij houden van ons werk en wij laten het vuur in ons branden om van het vonkje een vlam te maken: van idee tot tastbaar product.

Nieuwsgierig
Door onze realistische blik op de toekomst, lopen we nooit achter de feiten aan. We investeren, omdat we kansen zien en we zijn altijd actief op zoek naar nieuwe ontwikkelingen in ons vakgebied. We willen tijdig weten wat er achter de horizon van de grafische wereld gebeurt. Nieuwsgierig zijn we vooral ook naar u en naar uw bedrijf. Naar uw succes, uw wensen en uw doelen. Samen gaan we op weg, zodat wij voelen en ervaren wat u drijft. Dat is de enige weg naar succes. Met u!

Drive
We trekken graag een sprintje om aan uw wensen te voldoen. Uw drukwerk regelen wij vol kracht en overgave. Wij gaan ervoor en hebben er plezier in. Dat is ons onderscheidende waarde. Enthousiasme voedt ons bloed. Van begin tot eind werkt ons team van bevlogen en betrokken toppers aan uw producten. Het eindresultaat telt, maar ook de weg ernaar toe. Prestatie vloeit immers voort uit passie, gedrevenheid en betrokkenheid. Wij denken graag met u mee, want samen komen we verder.

Vestigingen

Easterein | In Easterein staat het moederbedrijf van Van der Eems. Hier drukken we zowel offset als digitaal. Denk aan huisstijlen en reclamedrukwerk. De oplages variëren van per stuk tot enkele duizenden. In de drukkerij wordt gewerkt in twee ploegen. Daarnaast hebben we een eigen studio en dtp-afdeling. Ook wordt hier alle administratie verwerkt.

Heerenveen | In 2004 is de vestiging Heerenveen geopend. Drie jaar later zijn we verhuisd naar een gloednieuw en veel ruimer pand op het IBF industrieterrein. In ploegendiensten wordt 24 uur gewerkt aan offset huisstijl- en reclamedrukwerk in oplages tot enkele 100.000-en. In Heerenveen bieden we tevens warehousing aan.

Op dit moment hebben we geen vacature.

Een open sollicitatie sturen naar sjoukje@vandereems.nl kan altijd, die worden een jaar bewaard.

 

Nieuws

100 Technasium leerlingen aan de slag met papiersnijafval

Zijn er nieuwe producten of nieuwe toepassingen te bedenken voor de jaarlijks vele kilo's papiersnijafval bij drukkerij van der Eems? 100 leerlingen van Technasium Bogerman Sneek buigen zich de komende 8 weken over deze vraag.

Lees meer
Van der Eems investeert half miljoen in razendsnelle groene digitale drukpers

Easterein, maandag 23 april 2018

Van der Eems investeert half miljoen in razendsnelle groene digitale drukpers.

P E R S B E R I C H T

Lees meer
On Stage Zuidwest Friesland leerlingen doedag

Vandaag komen bij drukkerij van der Eems te Easterein vmbo leerlingen kennismaken met ons mooie bedrijf. Ze gaan onderzoeken welke beroepen bij hun passen. Blijft een prachtig project On Stage!

Lees meer
Bekijk al het nieuws